Thalgo

 

 

A tengeri hatóanyagos kozmetikumok a nőknek és férfiaknak különösen kedveznek,mivel vitaminokban,ásványi anyagokban és fitohormonokban igen gazdagok.Rendben tartják a hormonális egyensúlyt,erősítik a női és férfi  “éntudatot ” és különös szépítő hatással vannak a bőrre.Aki tengeri algás kozmetikumokat használ nap mint nap,az nem csak a bőrének,hanem lelkének is megadja a természetes gondoskodást.

 

THALGO TENGERI KOZMETIKUMOK 100% BŐRROKON TERMÉKEK

 

A Thalgo Kutató Központ az alga és tengeri kivonatokból készült,gyógyászatra és thalassoterápiás célokra szánt bőrápoló termékekre specializálódott.A vállalatot 1964-ben André Bouclet gyógyszerész alapította,aki elsőként hitt abban,hogy a tengeri világ nagyszerű terápiás és kozmetikai felfedezések forrásává válhat.A Thalgo készítmények tengeri hatóanyagokban gazdagok,melyek tökéletes rokonságban állnak a bőrrel és megfelelnek a készítményekre vonatkozó szigorú előírásoknak.

 

KIEMELKEDŐEN MAGAS HATÓANYAG-TARTALOM 

Exluzív francia Thalgo termékeinkben kiemelkedően magas a hatóanyag-tartalom,így már önmagukban is olyan eredményt garantálnak,mint más készítmények a gépi kezelésekkel kombinálva,mindezt elérhető áron.

 

MIÉRT PONT THALGO?

– A Thalgo teljes termékpalettája mentes parabéntől,ásványi olajoktól,propilén-glikoltól,GMO  és állati összetevőktől (kivéve méhviaszt ),mesterséges színezéktől és szilikontól

– Magas koncentrátumú professzionális termékek és exkluzív szépség felszerelések,melyek tökéletes szinergiája páratlan és fokozott hatékonyságú kezeléseket nyújt a vendégek számára.

– A Környezetvédelmi Tudatosság a márka legfőbb vezérfonala,amely a feldolgozás minden egyes szakaszában jelen van,a biztonságos szépségápolás és a környezet védelme érdekében.

 

 

MILYEN BŐRMEGOLDÁSOKAT KÍNÁLNAK A THALGO KOZMETIKUMOK?

 

A Thalgo Laboratories Paris megalkotta a Thalgo Skin Solution sorozatát,mely megoldást nyújt minden bőrproblémára az alga és növényi alapból biotechnológiai úton kivont hatóanyagoknak köszönhetően.

A Thalgo első a thalassoterápia világában több mint 90 országban a Spa és Szépségcentrumok piacvezető kozmetikuma.

 

A világhírű Thalgo professzionális kozmetikumok alkalmazásával új fejezet kezdődik a bőre ápolásában.