Szolgáltatások

KLASSZIKUS ARCKEZELÉSEK

Ezekhez a kezelésekhez tartoznak a hidratáló,regeneráló,bőrnyugtató kezelések. Választható alap arckezelés vagy ultrahangos hatóanyagbevitel  illetve vasaló használata.

Menete:

A bőrt  arctejjel lemosom,majd a bőrtípusnak megfelelő peelinggel eltávolítom az elhalt hámsejteket és tonizálom.Nagyon jó hatás érhető el az ultrahangos hatóanyag bevitellel,ami történhet alap,vagy koncentrált tengeri anyagokkal. Ezt követi az arc,nyak igény szerint dekoltázs masszázs,ami serkenti a bőrben lejátszódó élettani folyamatokat,hat az izom-és idegrendszerre is,elősegíti a hatóanyagok felszívódását,de bőrtisztító,bőrpuhító hatású is.A masszázzsal az öregedési folyamatok lassíthatók.( Ezért ajánlott alkalmazása hetente egyszer).Ezt követően tápláló pakolást teszek fel a szemkörnyék,arc,nyak illetve dekoltázs területére.melynek hatóideje 15 perc.A pakolás lemosása után befejezésként a bőrtípusnak megfelelő arckrémmel ápolom a bőrt.

 

 

Tisztító kezelések

Menete:

Az arc  letisztítása  (arctej,peeling,tonik)  után gőz alatt felpuhító masszázst végzek.Ezt követően alaposan kitisztítom a bőrt,amit a tisztítás után először egy fertőtlenítő tonikkal törlöm át,majd VIO-val fertőtlenítem.Ennél a kezelésnél is választható ultrahangos hatóanyagbevitel ,amivel fokozható a kezelés hatékonysága.Pakolásként olyan maszkot teszek fel,ami sebgyógyító hatású és összehúzza a kitágult pórusokat.Befejezésként szemkörnyékápolóval és a bőrtípusnak megfelelő arckrémmel ápolom a bőrt.

Tini kezelés abban különbözik a többi tisztító kezeléstől,hogy nincs bent arc- és dekoltázsmasszázs.

 

 

INTENZÍV LUXUS ARCPROGRAMOK

 

Ezek a kezelések tartalmaznak ultrahangos hatóanyag bevitelt koncentrált tengeri anyagokkal.A kezeléseket kúraszerűen ajánlom hetente egyszer 4-6 alkalommal a bőr állapotától függően,de már egy kezeléssel is látványos eredményt érhetünk el.Ezekről a kezelésekról részletesen olvashat az arckezelések menü alatt.

 

 

TARTÓS SZEMPILLA-ÉS SZEMÖLDÖKFESTÉS

A szempilla festése ugyanúgy,mint a szempillaspirállal való festés kontúrosabbá,élénkebbé teszi és kiemeli a tekintetet.Az eljárás fájdalommentes és csupán 10-15 percig tart.A 3-4 hétig tartó hatás miatt nem szükséges szempillaspirált alkalmazni.A modern festékek szakszerű alkalmazása már nem károsítja a szempillákat,így bátran lehet őket használni.

A szemöldök szín kiválasztásánál figyelembe kell venni a haj és a bőr színét.A szemöldök festése kiemeli és keretet ad az arcnak.Egy szép ívű és formájú szemöldök képes teljesen megváltoztatni és meglágyítani az arcvonásokt.

 

SMINK

Készítek nappali,alkalmi és menyasszonyi sminket,amihez Karaja professzionális kozmetikumokat használok.A Karaja egy természetes hatóanyagtartalmú termékcsalád,ami nem tartalmaz bőrre káros színezőanyagot és tartósítószert és rendkívül tartós.Érzékeny bőrüek is használhatják.

A kozmetikumok otthoni használatra meg is rendelhetők a kozmetikában.

 

GYANTÁZÁS

Míg borotválással és szörtelenítő krémek alkalmazásával csak 1-2 napig sima a bőrfelület,gyantázás után 4-5 hétig is sima,bársonyos marad a bőr.A szúrós borosta helyett pedig egyre puhább,vékonyabb szálak nőnek vissza.

A gyantázáshoz magas méhviasz tartalmú Starpil gyantát használok,amiben nem szintetikus gyanta alapanyag van,hanem természetes anyagokból épül fel.Előnye,hogy nagyon alacsony olvadásponton olvadnak,ezért nem kell őket nagyon felmelegíteni,ezáltal a gyantázás is kellemesebb.

Gyantázás előtt előkezelő géllel kenem be a bőrt,ami fertőtlenít,hűsít,érzéstelenít és felállítja a szőrt,így a szőr jól beletapad a gyantába és azt kitépi,nem pedig eltépi.A gyantázás után a Starpil utókezelővel kenem be a bőrt,ami kellemesen hűsít és megnyugtatja a bőrt.

A legközelebbi gyantázást akkor érdemes újra elvégeztetni,ha legalább 4-5 mm hosszúságűra megnőttek a szőrszálak.

 

GÉPI KEZELÉSEK

Körkefés arc- és testradírozó

A természetes anyagból készült kefék alaposan és kíméletesen távolítják el az elszarusodott hámsejteket,ezzel egyrészt elősegítik a normális bőrfunkciók visszatérését,másrészt az ily módon előkészített bőrön a további kozmetikai kezelések lényegesen hatásosabbak.

 

 

VIO

A kezelés hatására az erek kitágulnak,a bőr lokális vérellátása javul.A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő,regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe.A keletkező ózon kiválóan alkalmazható tisztítás utáni fertőtlenítésre,összehúzásra vagy a faggyúmirigyek túlműködésének szabályozására.

 

 

Vibrotherm kezelés

A kezelés alkalmával vibrációs masszázst,hőkezelést (arcvasalás) vagy a kettő kombinációját alkalmazhatjuk.Hatásai:elősegíti a tápanyagok felszívódását,fokozza a sejtek anyagcseréjét,fokozza a vér- és nyirokkeringést,puhítja a bőrt,fokozza az izomtónust,bőrfeszesítő.

 

 

Ultrahang kezelés

Az ultrahang több mm,de akár több cm mélyen is képes a bőrbe hatolni.A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét,ezáltal az alkalmazott hatóanyagok könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez.Az ultrahanggal elért állapot a kezelés utáni bő egy órában megmarad,így biztosítva szabad utat a kezeléshez alkalmazott további hatóanyagoknak.A kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek,mely hatására a bőrben található erek kitágulnak a keringés felgyorsul,ezáltal nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása.Normalizálja a bőrben zajló élettani folyamatokat,hatással van a kötőszöveti pH-ra.Ez befolyásolja az enzimek működését,mint pl. a kollagenáz enzimét,amely a bőr rugalmasságáért,simaságáért felelős.

 

Vákuum masszázs

A vákuum kezelés serkenti a nyirokerek működését,fokozza a nyirokkeringést,méregtelenítő.felgyorsítjí a salakanyagok távozását.Fokozza a vérkeringést,mozgásba hozza a depozsírokat (megrepednek a zsírsejtek,tartalmuk a sejt közötti folyadéktérből a nyirokba kerül és elszállítódik ).

Javallatai:zsírlazításra,cellulitkezelésre;fogyasztásra;izomlazításra,izomgörcsök oldására;bőrrugalmasításra,bőrregenerálásra,anyagcsere javítására.

Ellenjavallatai:trombózis hajlam;érgyulladás;nyirokrendszer betegségei;daganatos betegségek;erős visszerek;vese-,máj-,szív elégtelen működése;érzékeny érhálózat;bőrbetegségek,bőrelváltozások.

 

MŰSZEMPILLA FELHELYEZÉSE

Tincses műszempilla

A tincses műszempilla tincsei 5-6 szál műszempilla csomózásából alakulnak ki.Ezeket a tincseket speciális ragasztóval rögzítjük a saját szempilla tövéhez.A ragasztó bőrbarát,ezért általában irritációt nem okoz.Több különböző méretben létezik (S,M,L ).Tartóssága általában 1-2 hét.

Viselése inkább alkalmakra ajánlott.Hosszútávon a saját szempillák töredezettségét,megritkulását okozhatják,mivel a relatíve nehéz tincset nem egy szál,hanem több szál szempillára ragasszuk fel,így leeséskor több szempillát is kitép vagy letör.

 

 

Szálankénti szempillahosszabbítás ( 3D.műszempilla )

Ez egy új technológia a szempilla sűrítés és hosszabbítás terén.Az eddig megszokott műszempillákkal ellentétben sokkal természetesebb hatás érhető el.A 2 óra alatt felhelyezett szempillák súlytalanok,nap,víz és könnyállók.Viselésük hihetetlenül kényelmes,könnyű karbantartani.3-4 hetente tölthetők,így folyamatosan élvezhető a szépségük.

Erről részletesen külön menüpontban olvashat.

 

AJÁNDÉKUTALVÁNY

Gondban van,hogy mivel lepje meg szeretteit,kedvesét,barátnőjét,feleségét?

Túlságosan elfoglalt,hogy ajándékok után szaladgáljon?

A kényeztetés a legjobb ajándék!

Szívből jövő ajándékának bárki örülni fog,hisz egy kis kényeztetést bárki megérdemel!

Nincs értékhatár megszabva,így bármilyen összegért vásárolható és bármelyik szolgáltatásra beváltható.

A kártya a vásárlástól számított 3 hónapon belül váltható be.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

p